Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgáltatások

         24 órás diszpécser szolgálat   

   Állandó elérhetőség , gyors,szakszerű ,kulturált intézkedés. 

                            24 órás járőrszolgálat 
 

A járőrszolgálat tevékenysége  az adott  szolgáltatási terület közbiztonság javítását az  ott élők ,valamint a területen tevékenykedő vállalkozások vagyonait,értékeit,testi épségét védi illetve azok fenyegettetségét csökkenti.Járőrszolgálatott láttunk el gépkocsival gyalogossan egyaránt szolgálati kutyával megerősítve.                                                                                                        
                   24 órás elfogó - vonuló szolgálat

                              Az elfogó-vonuló szolgálat az intézkedést igénylő jelzések betőrés,támadás,tűz,segítségnyújtás kérés esetén minimális idő alatt haladéktalanul a helyszínre vonul és megkezdi a megfelelő intézkedéseket a jelzésre. Biztosítja a helyszínt ,biztosítja a megbízó ,segítséget kérő személyét és vagyontárgyait. Értesíti a megfelelő szerveket ( rendőrség,mentők,tűzoltóság,kat.védelem). Betőrés és támadás esetén ha az elkövető a helyszínen tartozkodik feltartoztaja a szerv kiérkezéséig. A járőr és az elfogó -vonuló szolgálatot szakmailag kiválóan ,magas szinten felkészült kollégáink végzik illetve speciállisa képzett vizsgáztatott szolgálati kutyák.   

 

Telephelyőrzés

Ipari objektumok.irodaépületek,,mezőgazdasági telephelyek,raktárak,egyéb épületek teljeskörű őrzését ,védelmét magas színvonalon látjuk el. Szolgáltatásunk a porta és ügyeleti,rendészeti szolgálattól kezdve a gépkocsizó járőrözésen  a gyalos járőrözése a kutyás őrzés ellátásáig terjed.

Rendezvénybiztosítás

Sport események,kulturális,vagy szabadidős rendezvények biztosítása zavartalan lebonyolítása. Rendezvénybiztosítás keretein belül végrehajtjuk a rendezvényre történő beléptetést ( jegyszedés, belépők ellenőrzése,közbiztonságra veszélyes eszközök kiszűrése,csomagátvizsgálás igény szerint ) rendezvény ideje alatt folyamatos járőrszolgálat,zavaró személyek eltávolítása a rendezvényről illetve távoltartása. Biztosítást szakmailag felkészült és rátermett kollégáinkkal végezzük ezzel biztosítjuk ,hogy minden rendezvény kikapcsolodást jelentsen a résztvevőknek és arendezőknek egyaránt.

Vagyonvédelmi-biztonságtechnikai rendszer kiépítése

Számitógépen használható biztonsági megfigyelő rendszer kiépítése űzemeltetése karbantartása (4,6,8,10,12,14,16, kamerás változat,hangcsatorna )

Vagyonvédelmi ,biztonságtechnikai tanácsadás

                                                                                                                                                                                 Vállaljuk vagyonvédelmi őrzés-védelmi,biztonságtechnikai,kutyakiképzési ingyenes szakmai árajánlatok elkészítését.

Kutyakiképzés

Vállaljuk szolgálati kutyák képzését,vizsgáztatását továbbá hobbi és sport kutyák képzését vizsgáztatását . Őr kutyák képzése magas szinten,őrző-védő valamint szolgálati kutyák szintentartása ,szolgálati kutya bemutatok

Takarítás